VILLA’S

Elke villa die op de webpagina van JT Next staat is beschikbaar voor een bepaald aantal personen. Is het zo dat je met meerdere personen een villa wilt boeken dan het toegestane aantal, neem dan persoonlijk contact op met ons. Wij zullen ons best doen om een oplossing te vinden.

Bij het boeken van een villa met bus of vliegtuig worden jullie in het centrum afgezet van de betreffende badplaats. De reisleiding helpt jou daar verder met instructies, sleutels en uitleg naar jouw villa.

Kom je met eigen vervoer? Laat ons op voorhand weten hoe laat jullie toekomen zodat de reisleiding jullie bij aankomst of op het afgesproken uur kan verder helpen via het lokale verhuurkantoor.

 

De verhuurperiode van de villa’s loopt van zaterdag tot zaterdag (per week). Wij verlenen geen kortingen op een korter verblijf. Als je bijvoorbeeld een villa wilt huren in een periode van woensdag tot woensdag, dan zal je een huurprijs van twee weken in rekening worden gebracht. 

 

 Huisdieren (van welke aard dan ook) worden niet in alle villa's geaccepteerd. Gelieve hiervoor op voorhand contact op te nemen met ons.

De enige documenten die je moet overleggen bij aankomst zijn de bevestiging van jouw reservering en jouw paspoort/ID-kaart ter identificatie.

 

De waarborgsom kan bij aankomst in het verhuurkantoor worden betaald met een creditcard of cash. Nadat na jouw vertrek de villa is geïnspecteerd, zal de borg worden terugbetaald per bank of creditcard en ontvang je van ons een e-mail met de informatie dat de borg is teruggestort. Het bedrag van de waarborgsom is 150 euro per persoon met een maximum van 1000 euro.

Voor de meeste van de villa's is het bedrag van de eindschoonmaak 80 EUR, maar er zijn uitzonderingen. Het juiste bedrag voor de eindschoonmaak vind je in de villa omschrijving bij de extra kosten. Let op, als je de eindschoonmaakservice heeft geboekt moet je weten dat er nog een aantal dingen zijn die worden verwacht van jullie zoals het veegschoon achter laten van de villa, barbecue schoon en leeggehaald is, alsmede de vaatwasser, de prullenbakken, enz.

De villa's zijn bij aankomst schoon, maar de eindschoonmaak is in de meeste gevallen niet inbegrepen in de prijs.

Niet in alle gevallen is beddengoed en handdoeken inbegrepen in de prijs. Meer informatie hierover vind je bij de details bij de villa-omschrijving. Bij twijfel of vragen, neem dan contact op met ons.

Wij raden je af het water uit de kraan te drinken: dit heeft een sterke chloorsmaak. Gebruik het water ook verstandig. Het is een schaars goed in Spanje.

Sommige van de villa’s hebben in de tuin een grill of barbecue. Deze mag je gebruiken maar moeten na het gebruik weer schoongemaakt worden voor de volgende huurder. Gedurende de zomerperiode is het in Spanje wettelijk verboden open vuur te maken en hout te gebruiken in de barbecue, gebruik dan ook barbecuekolen.

Onze reisleiding is altijd bereikbaar in geval van nood! Bij het inchecken krijg je alle benodigde documenten en procedures die van belang zijn tijdens jouw verblijf in de villa. Bij specifieke problemen met betrekking tot jouw villa, neem je eerst contact met het noodnummer van het lokale verhuurkantoor. U kunt ook het verhuurkantoor bezoeken tijdens de openingsuren.